GARANTIER OG AVTALEVILKÅR FOR HANDEL i VÅR NETTBUTIKK

Når du har kjøpt en vare heri nettbutikken, har du samme rettigheter som om du kjøpte den i et varehus. Her kan du finne informasjon om hvilke rettigheter og plikter du har som nettkunde hos oss i henhold til forbrukerkjøpsloven, angrerettsloven samt vår egne garanti.

GARANTI:

30 dagers full returrett. Vi tilbyr deg 30 dagers returrett, dette er lengre enn det angrerettsloven krever (se avsnittet under). Angrer du på kjøpet kan du returnere ubrukt vare innen 30 dager fra mottaksdatoen og vi gir deg kjøpesummen tilbake. Legg faktura og utfylt angrerettsskjema (som du mottok sammen med bekreftelsesmailen når du bestilte) ved returen. Du må selv betale returportoen. NB: Returretten gjelder ikke abonnement.

ANGRERETT:

Lov av 21. Desember nr. 105 2000. Ifølge lov om angrerett kan du returnere en bestilt vare innen 14 dager fra mottak uten å oppgi noen grunn. NB! Merk at vi gir deg 30 dagers angrerett! Du må returnere varen ubrukt, med faktura og i originalemballasje. Du må selv betale returportoen. Skjema for bruk av angreretten mottok du sammen med e-posten du som bekreftet din bestilling, dette fylles ut og returneres til oss sammen med pakken.

KLAGERETT (REKLAMASJON):

Forbrukerkjøpsloven av 21. juni 2002. Oppdager du en feil ved varen som ikke skyldes slitasje eller uforsvarlig eller unormalt stor bruk må du melde fra til oss så raskt som mulig, og senest innen to måneder. Klageretten gjelder normal i to år, men for ting som er ment å vare vesentlig lenger, f.eks. radio- og tv-apparat og komfyrer er fristen fem år. Har varen har en feil som beskrevet overfor kan du i utgangspunktet velge om du vil ha en ny vare (omlevering) eller om vi skal reparere varen for deg. Hvis det er umulig for oss å fremskaffe en ny vare eller hvis dette det vil medføre en urimelig kostnad for oss kan du ikke kreve ny vare, men vi vil selvfølgelig reparere varen for deg. Kan vi ikke reparere varen eller sende deg en ny kan du heve kjøpet og få tilbake kjøpesummen. Finner du en feil ved varen kan du ta kontakt med vår kundeservice via våre nettsider.